Korang tahu tak sebab apa korang iklan dekat Facebook krik .. krik

Nak share sket.

Korang tahu tak sebab apa korang iklan dekat Facebook korang lepas tu krik krik?

Sebab direct sales! Direct sales orang tak suka!

Sapa nak tengok iklan? Memang tak lah.. Kecuali letak orang lawa pakai tudung dengan baju raya atau orang kaya bersusun kereta sport dalam garaj tapi banyak bersedekah.

Orang lagi suka baca kisah-kisah hal orang ni. Barulah layan, syok nak mengomen, like dan share bagai.

Masalahnya, macam mana nak buat cerita hal orang sebarkan yang baik-baik dan digabungkan dengan iklan?

Tak perlu susah payah nak pikir benda ni semua sampai boleh darah tinggi.

Korang guna sajalah template storytelling yang siap sedia dengan cerita dan ayat jualan.

Template yang salut tepung tu kan? Bukan .. salah tu.

Tu Tempura. Ni template. Template benda yang dah ready format. Korang hanya perlu ikut flow yang dah disediakan sahaja.

Siap. Ye dah siap. Tak pecaye?

Nak tau lebih-lebih, korang tengok dan baca dan lepas tu tiru je template storyselling yang dah siap tu.

Takyah dah pening pening kepala time puasa PKP pulak tu.

Kan senang!

Hits: 30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge