[!] Malaysia advertising company offers free RM1200 credit to grow your business

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Dengan segala hormatnya, saya merujuk perkara di atas.

Untuk makluman tuan/puan, borang pendaftaran untuk geran pengiklanan di social media selama satu tahun sudah dibuka. Dengan geran ini, anda dapat mencuba pengiklanan di social media network secara PERCUMA selama satu tahun.

Kelebihan pengiklanan melalui platform ini ialah, anda dapat berhubung dengan pengguna internet yang minat dengan content yang anda kongsikan. Pengguna dihubungkan menggunakan system “card & deck” yang sangat unik dan mudah difahami.

Sistem pengiklanan ini adalah lebih mudah berbanding social network lain. Kelebihannya ialah, anda dapat setup satu iklan dan menerima klik/paparan tanpa had. Social media lain akan mengenakan pembayaran bagi setiap klik (CPC), atau bagi setiap 1,000 paparan iklan (CPM).

Yuran tahunan anda akan ditanggung oleh NEF (New Entrepreneurs Foundation) untuk memberi suntikan tambahan bagi syarikat-syarikat tempatan untuk bersaing di peringkat antarabangsa.

Isi borang dengan LENGKAP beserta cop rasmi syarikat di bahagian declaration. Kemudian scan kembali borang yang diisi dan hantarkan kembali BESERTA SALINAN SIJIL SSM yang aktif.

Anda kemudian akan dihubungi melalui emel untuk langkah seterusnya.

Sila isi borang dengan segera. Quota geran ini SANGAT TERHAD. Kami tidak dapat reserve tempat anda selagi anda tidak menghantar borang yang lengkap.

Try out Malaysia Advertising 1 year FOR FREE! If you have an active registered Malaysian Company under SSM (Suruhanjaya Syarikat Malaysia), you can apply for this FREE GRANT today with NO COST, NO RISK at all!

TRY IT NOW RIGHT HERE –> Maaf tawaran telah di tutup!

Mahu beriklan di Google? Nak tahu caranya? —> klik sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge