youtube

Nak buat youtube tapi tak pandai nak edit bukan alasan bagi Sazali Adam Bahar yang giler memancing

Sharing is caring
video mancing sembilang
Upload video mancing pun jadi

“Nak buat youtube tapi tak pandai nak edit laaa…”

Ramai jugak yang aku jumpa bagitau macam ni.

Siapa kata kena pandai edit untuk mula buka Channel Youtube?

Ada video lelaki nelayan ni aku tengok. Dia upload video dia tangkap ikan lah, tangkap ketam lah.

Video dia haram tak edit.. Apa yang dia rakam, itu yang dia upload.

View video dia PULUH RIBU ke RATUS RIBU weyhh..

Baca:  Rakam dan upload video secara konsisten kunci utama view youtube cecah beribu-ribu hingga sampai ratus ribu!

Audio pun out. Tengok berapa subscriber dia sekarang?

Sekarang dah pandai edit sikit berbanding awal dulu.

Aku rasa income dia kat youtube lagi banyak dari dia tangkap ikan.

Rakam dan upload saja untuk permulaan.

Nak daftar login pun pakai GMAIL sahaja. Lepas tu dah boleh masuk setup channel.

Upload gambar profile. Banner letak je apa pun dulu.

Lepas tu upload video. Masukkan Headline dan Description. Then upload.

Baca:  Cara nak buat video affiliate dengan mudah dan percuma

TAPI untuk buat orang tau video kita upload ni, buatkan Headline dan Description yang menarik perhatian.

Barulah view naik.

Belajar la skit nak buat views video naik ribu riban kan.

video mancing udang
Video menjaring udang ketam
video mancing pari
Video pari peli ada 69k views perghhh

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> MUAT TURUN CONTOH AYAT COPYWRITING PERCUMA <<

 

 

Hits: 76

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge