tips

Menangi hadiah utama Petron MyDebit 2 biji Proton X70 siapa yang tak nak rugi

Sharing is caring

Kebetulan pula sejak mutakhir ni aku gemar pakai petron pulak. Banyak sebab sebenarnya dan bagus juga ada banyak pilihan agar consumer dapat yang terbaik dan kurang monopoli.

Tapi yang nak ceritanya kat sini ini memang peluang kebetulan yang baik juga kerana beberapa sebab:

Semenjak umur kereta mencecah lebih 5 tahun ni rasa injin dah berat sikit tak macam mula mula beli dulu. Jadi kena buat eksperimen skit mencuba ke minyak petron yang memang baru dan belum pernah cuba. Ternyata injin lebih pikap dengan petron.

Petron baru buka petrol pam kat tempat aku, dulu takde jadi dah mudah sangat nak dapat bekalan petron ulang alik ofis.

Kelebihan petron walaupun baru buka pam minyak kat tempat aku tapi servis tip top semua ada and the best boleh bayar minyak guna MyDebit card dan tak semestinya cash sahaja. Ini sangat memudahkan dari nak beratur kat ATM untuk cucuk duit.

Okeh….cerita pasal MyDebit card ni pulak apa kaitannya dengan tajuk diatas. Petron bermula 12/12/2019 hingga 13/3/2020 menawarkan hadiah kepada pelanggan.

Ada syarat-syaratnya iaitu mengisi minyak more than RM30 dengan menggunakan kad MyDebit kemudian whatsapp gambar resit ke 016-3579878.

Nak ikutkan rahsia maklumat ni tapi apa salahnya ramai join contest ni bagi meriah sikit. nak tau lanjut tentang hadiah boleh dimenangi rujuk pada FB Petron kat bawah ni.

Baca: Facebook Petron

NAK TAHU AYAT POWER APA NAK GUNA UNTUK TARIK RAMAI FOLLOWERS?

>> CONTOH AYAT POWER TARIK FOLLOWERS <<

 

 

Hits: 63

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge