Menulis Online Dapatkan Bayaran

Sharing is caring

Tahu tak korang boleh menulis online untuk dapatkan bayaran.

Tapi tak ramai yang suka menulis kan.

Iyalah dah jenuh belajar dari darjah satu asyik menulis.

Lepas tu dah tua-tua ni nak ada masa nak tulis jugak ke.

Huhu… buang tabiat ke apa.

Sebenarnya ramai je yang menulis online ni.

Tak caya ke.

Tengok je punya banyak blog dan website yang baru muncul.

Malangnya lepas banyak jugak yang pupus.

Sebab tu la bila menulis kena ada sebab.

Mengapa menulis, kalau tak jangan start.

Mengong jadinya sebab tak tahu apa bende ke yang sedang dibuat dan apa tujuan.

Bagi yang memang passion dia menulis tu ok.

Sebab tak kisah pun apa orang nak kata sebab dah ada dalam darah daging.

Tulis je la kan.

Cuma akau nak bagitau korang la.

Rugi tak menulis.

Boleh dapat income tau.

Samada direct atau indirect.

BACA:  Ayat Promosi Produk Kesihatan Yang Mampu Menarik Perhatian Prospek

Paling mudah tulis di blog sendiri tak ada sape kisah nak edit atau nak tapis.

Tulis sendiri publish sendiri.

Cer bayangkan jika tulis untuk orang punyala banyak tapis dan edit sana sini.

Tapi kalau korang sabar ok je apalagi kalau lumayan bayarannya.

Tapi aku nak bagi contoh aku sendiri je.

Menulis online di blog sendiri dan boleh dapat bayaran walaupun tak banyak tapi inilah bukti yang aku dah dapat bayaran.

Contoh yang paling mudah aku nak bagi contoh korang boleh dapat bayaran dengan letakkan iklan dalam blog.

Pembaca blog tak payah beli apa-apa pun, diaorang baca blog lepas tu dia nampak iklan menarik dan dia klik.

Kaching… korang dapat duit. Kumpul dulu sen-sen tu bila dah sampai treshold baru cashout.

Ada lagi cara lain untuk dapat bayaran tapi itu nanti aku share dalam artikel yang lain.

At least letakkan matlamat untuk tambah income untuk menyara keluarga, bila ada matlamat ni barulah rancak korang nak menulis online di blog.

BACA:  Mulakan perniagaan internet anda dengan affiliate

Apalagi di zaman serba mencabar ni, kalau tak dapat kerja di pejabat pun boleh ler juga godek pc atau henpon tu untuk mengais apa yang anda untuk sesuap nasi.

Aku memang rekomen menulis online ni sebab dari blog korang ni boleh cipta beberapa lagi pelunag tambah income.

Macam aku cakap takde la banyak sangat tapi cubalah fikir menulis online je tu tapi boleh dapat bayaran.

Mudah ke mudah.

MAHU AYAT PROMOSI YANG MENARIK UNTUK MENJUAL?

DAH SAH-SAH NAK MENIAGA DI FACEBOOK GUNA LAH AYAT PROMOSI YANG MAMPU MEMIKAT PELANGGAN BARU LAH ORANG AKAN TERTARIK

BERMINAT NAK TAHU AYAT MENARIK UNTUK MENJUAL DI FACEBOOK?

>> PERCUMA JER DAPATKAN TEMPLATE AYAT JUALAN YANG MENARIK UNTUK BUAT PROMOSI DI FACEBOOK! <<

Hits: 13

1 thought on “Menulis Online Dapatkan Bayaran”

Leave a Comment

CommentLuv badge