Minat fotografi suka ambil gambar hp sebagai hobi why not share with the world?

Menarik juga ni. Bukan apa. Pada yang suka ambil gambar suka-suka tapi nak orang appreciate kini ada jalannya. Tak kisahlah guna hp smartfon pun ok jek. Yang syoknya kita nak tau ada ke orang di luar sana yang minat dengan gambar hp yang kita ada.

Korang kan suka ambil gambar banyak banyak tapi tak tahu nak channel ke mana. Penuh satu hp full sampai lupa gambar-gambar tu terperuk. Kini korang bukan setakat boleh share malah dapat bayaran lagi jika orang download.

Selain itu juga korang boleh bantu orang lain yang memerlukan gambar yang mungkin diaorang tak boleh nak ambil. Gambar yang unik. Gambar yang pelik yang mungkin ada kat sini je. Kat sana tak ada. Atau idea gambar tu orang tak terfikir.

Bila dah hobi sepatutnya ambil gambar ni memang bukan satu masalah. Ada bayaran ke tidak. Yang penting korang mesti nak ambil gambar yang terbaik untuk tontonan orang lain. Itu niat yang utama. Share with the world apa yang korang ada. The best from you. Kan.

Ada satu global marketplace for artists and creators to sell royalty-free images, footage, vectors and illustrations.

They want to see the world through your eyes.

Baca lanjut di: Shutterstock

Hits: 23

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge