iklan iklan online

Mobicow…satu lagi peluang buat duit untuk blogger

Sharing is caring

Bukan skim cepat kaya.

Macam adsense tapi bukan.

Komisen di beri setiap kali impression.

Komisen dalam USD, masuk paypal.

Lihat saja dibawah.

Ini baru sikit.

Memang pasif, memang malas tapi ada hasil.

Ini screenshot bukti dulu la masa mula start.

Ini screenshot baru je update hari ni (14/6/2014). Tak caya cuba tengok.

Jangan tak percaya ye. Ini duit pasif. Boleh tengok screenshot pembayaran komisennya melalui paypal. Ini notis ke emel kata dia bagitau dah bayar.

Baca:  Ayat promosi jualan power berpengaruh tarik pelanggan

OK, dah percaya kan!

Daftar Mobicow kat sini, lengkapkan info yang di kehendaki. Percuma je. Takde yuran apa.

Apa itu Mobicow?

Tengok pada namanya ia adalah platform iklan yang ditujukan kepada pengguna mobile phone.

Hanya ada satu yarat yang paling penting.

Kita mesti ada blog.

Takde blog? Susah la macam ni…mana nak letak kod iklan kan.

Baca:  Interbank GIRO USD dari PAYPAL PTE LTD ke bank tempatan

So, sendiri belajar buat blog, letak kod iklan.

Setiap kali impression, ada wang masuk (sen…sen)

Tunggu sebulan tengok dan harvest USD dengan Mobicow.

duit mobicow

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> LIHAT CONTOH AYAT COPYWRITING <<

 

 

Hits: 5

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge

6 Comments on “Mobicow…satu lagi peluang buat duit untuk blogger”

  • yap. memang best gak mobicow nih.

  • hari-hari masyuk mana tak bestnyerr

  • Bagaimana caranya..
    Info detail..
    Tq

  • shaifful terima kasih kerana berminat. syarat utama anda mesti ada blog. syarat kedua, daftarlah dengan mobicow. anda akan diberi satu code dan pasanglah code ini dalam blog anda. in shaa Allah. tidak perlu apa-apa yuran.

  • tq info, hari2 masuk tu menarik sangat. baru nak paham benda ni.lang2 ada blog nak daftar la

  • seri; hari-hari masuk tu sen sen ada ler, sebulan kumpul baru banyak hehe