bisnes internet

Nak bisnes tapi tak ada modal besar ?

Sharing is caring

Jika anda menganggap nak bisnes mesti perlu ada modal besar maksudnya anda belum lagi buat penyelidikan menyeluruh.

Memanglah jika ada modal besar lebih mudah nak bisnes.

Malah nak lingkup pun mudah juga.

Lebih besar modal lagi banyak risikonya.

Kecuali bagi bisnes yang dah besar dan establish dah tentu main juta-juta.

Tapi kita ni cakap pasal small bisnes owner untuk pendapatan kedua etc takkanlah nak cakap juta-juta.

Baca:  Kan mudah menjual online kat Mudah.my

Kalau boleh jangan pinjam bank apatah lagi nak pinjam adik beradik saudara mara.

Payah dibuatnya nanti bila bisnes tak menjadi.

Oleh itu buang semua risiko.

Nak mula menjual guna strategi pemasarannya yang tak perlu upah iklan bagai tapi hanya buat kaedah promosi tidak berbayar. Pernah dengar tak?

Mungkin anda pernah dengar tapi belum pernah nampak kan.

Macam tidak logik tapi possible boleh dibuat.

Baca:  Cara buat ayat promosi produk yang berkesan mampu menarik perhatian pelanggan

Hanya kena tahu caranya.

Mahu ke?

Tahu tak mana nak dapat stok harga borong yang murah yang mana kita boleh jual semula untuk dapat untung?

Klik sini —-> Mulakan bisnes anda dengan modal minima sahaja

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> MUAT TURUN CONTOH AYAT COPYWRITING PERCUMA <<

 

 

Hits: 1

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge

3 Comments on “Nak bisnes tapi tak ada modal besar ?”

  • takde modal.

    cari je modal dulu.

    tak susah. janji kena usaha gigih dulu la.

  • titan; asal modal jangan pinjam. gawat ni.

  • sua perlu modal..modal internet, modal hp, modal masa.hehe