bisnes internet

Nak bisnes tapi tak suka menjual?

Sharing is caring
67 / 100

Ramai orang nak bisnes.

Tapi ramai juga yang tak suka menjual.

Macamana nak bisnes tapi tak mau jual?

Macam-macam ragam kita ni kan?

Tapi tak mustahil sebenarnya.

Semua orang ada peluang nak bisnes.

Samada ada normal, OKU, mulut bising, mulut diam semua pun boleh bisnes.

Bagi yang tak suka menjual, cadangan saya ialah anda gunakan handphone untuk merealisasikan impian anda.

Baca:  Cara promosi blog - simple tapi efektif

Dengan handphone juga anda boleh dapat income secara indirect.

Handphone (smartphone/android) andalah yang akan menjadi medium pemasaran bagi pihak anda.

Anda tak perlu jumpa orang pun. Pemasaran boleh dibuat hanya dengan update status Facebook di handphone.

Apabila update status pun bukanla bagitau orang saya jual bende ni sila lah beli. Malu la kan.

Baca:  Berniaga diinternet nak jual ape?

Sebenarnya ada cara menjual dengan cara tak nampak pun menjual.

Nak tahu kan?

Klik sini —> Buat bisnes tanpa menjual

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> LIHAT CONTOH AYAT COPYWRITING <<

 

 

Hits: 7

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge