Nak buat online banking secepat 5 jam untuk mudahkan bayar bil online, shopping online atau terima payment online

Belum ada akaun bank online?

Saya berasa agak pelik!

Kita boleh dapati ramai orang masih guna mesin ATM untuk bayar bil.

Masih ramai orang beratur untuk transfer duit.

Masih ramai orang kata tak ada masa nak pergi bank untuk bayar barang yang mereka nak beli secara online.

Aikk…kenapa ya?

Sebabnya semua kerana mereka tak ada akaun online!

Dalam zaman IT ini masih lagi ada orang yang berfikiran macam dinasour.

Adakah anda tahu bahawa kita boleh selesaikan bil, transfer duit, bayar pinjaman kereta etc dengan hanya duduk di depan komputer?

Seperti yang kita tahu macamana sibuknya bank:

  1. parking kat bank sentiasa penuh
  2. barisan kat bank menunggu panjang
  3. ATM pun kita perlu menunggu giliran
  4. operasi bank mula pukul 830am
  5. bank tutup pintu pukul 400pm
  6. itu belum masuk hal yang tak dijangka

Tahukah anda online banking anda boleh buat urusan dari rumah sahaja mengikut masa yang anda kehendaki.

Apa juga urusan anda, samada:

  1. shopping online
  2. peniaga yang terima payment online
  3. bayar bil
  4. bayar zakat
  5. bayar loan kereta
  6. menderma

Tahukan anda semuanya boleh dibuat secara online tanpa anda beratur di kaunter atau mesin ATM?

Semuanya BOLEH sekiranya anda ada akaun bank online dan sekiranya anda belum ada ianya boleh dibuat dalam masa 5 jam sahaja.

Buatlah akaun online anda hari ni juga. banyak masa boleh dijimatkan!

Hits: 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge