Nak Tahu Strategi Penulisan Story Selling Untuk Menjual?

PERHATIAN! Ini ada berita baik buat anda!

Ketahui Strategi Penulisan Story Selling Untuk Pukau Pelanggan!

Anda mungkin mempunyai salah satu dari masalah berikut …

1) Tiada IDEA untuk menulis

2) Bila buat post, takde orang Like/Comment/Share

3) Selalu down bila tengok orang lain buat copywriting power

4) Malu nak menulis

5) Tak tahu macam mana nak mula menulis

6) Nak tahu cara menjual dengan tidak menjual

JANGAN RISAU! KAMI FAHAM SANGAT MASALAH ANDA!

Kesemua masalah di atas boleh diselesaikan apabila anda dapatkan contoh strategi story selling yang menjual sekejap lagi …

Oppsss…

Tunggu sebentar sebelum kita teruskan lagi. Ada surprise PERCUMA untuk anda.

contoh ayat power tarik pelanggan

Sekiranya anda ingin tahu “inside content” apa yang anda akan dapat dan belajar sila isikan alamat emel anda di bawah kemudian klik MUAT TURUN PERCUMA! bagi mendapatkan sampel ayat copywriting dalam bentuk 4 Skrip Berkesan Hasilkan Ayat Iklan Yang Menjual di Status Facebook.

Join 286 other subscribers

Dah join ke kat atas? Jika belum boleh isi emel. Jika dah join alhamdulillah!

Ok kita sambung lagi…

Untuk ketahui bagaimana nak menulis ayat copywriting untuk menjual ianya bolehlah di gambarkan sepertimana dalam gambar di bawah.

Terdapat format atau susun atur dan struktur strategi penulisan yang perlu anda ikuti bagi mencapai tujuan untuk mempengaruhi emosi pelanggan agar mereka percaya untuk membeli dengan anda.

Screenshot 2020 04 05 at 11.36.20 AM
Screenshot 2020 04 05 at 11.38.11 AM

Ini di panggil Strategi Story Selling.

Apa yang anda akan dapat bila menggunakan strategi ini ?

1) Format khas template bantu anda tulis story

2) Post anda dapat lebih banyak sambutan

3) Anda berjaya pengaruhi emosi pelanggan

4) Penulisan mantap tekankan masalah pelanggan

5) Bila pelanggan berasa yakin akan masuk banyak komen dan like

“Apa yang bakal anda miliki nanti akan bantu anda untuk hasilkan copywriting yang mudah untuk anda tulis dan seronok dibaca oleh follower anda dan yang paling penting boleh tarik dan hasilkan ramai pelanggan untuk anda.”

Jika minat, boleh je lihat dulu maklumat lanjut tentang bagaimana ayat jualan dengan penulisan story selling boleh memukau pelanggan!

p.s. Bayangkan .. Dengan strategi penulisan yang di dedahkan, anda tidak akan lagi meraba-raba nak tulis apa malah tugas menulis ayat-ayat untuk menjual akan menjadi lebih jelas, cepat dan mudah! Kena ambil tahu. Rugi kalau belum tahu.

Hits: 567