motivasi

Raih pahala Lailatul Qadar pada setiap malam biasa

Sharing is caring

Amalan sunnah Nabi s.a.w. ini telah dilupakan oleh ramai orang. Buktinya saya baru sahaja tahu ada hadis yang menyokong amalan ini dan saya sendiri tak ingat dapat dari mana. Bagi yang ingin melangkah cepat untuk kumpul bekalan, inilah jalannya.

Bagaimana ganjarannya? Ini matematik Lailatul Qadar yang merupakan anggaran sahaja. Ganjaran sebenar adalah hanya Allah s.w.t yang tahu. Tugas kita mesti berusaha.

Baca:  Jemput rezeki dalam perniagaan melalui jalan ibadah

1 rakaat malam lailatul qadar = 30,000 rakaat malam biasa

4 rakaat malam lailatul qadar = 120,000 rakaat malam biasa

Sukar nak dapat ganjaran sebegini melainkan pada malam lailatul qadar ataupun membelanjakan sejumlah wang dan berangkat ke Masjidil Haram di Mekah.

Sungguh tidak sangka ada peluang yang sebaik ini dan adalah sangat rugi jika tidak ambil kesempatan kerana amalan ini praktikal dan mudah untuk dilaksanakan bagi top up amalan sedia atau patch amalan yang kurang sempurna. Berikut disertakan video yang menerangkan maksud artikel ini.

Baca:  Uniknya buku Rosyam Nor Impian Jutawan Budak Setinggan

Namun bagi yang memerlukan penerangan lanjut dan bukti bertulis boleh rujuk di laman blog ini.

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> LIHAT CONTOH FORMAT COPYWRITING <<

 

 

Hits: 0

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge