Pendapatan tambahan secara sambilan di rumah – benar atau palsu?!

Tentu anda teruja bila membaca tajuk diatas dan ingin tahu kebenaran tentang topik ini. Saya juga turut sama teruja untuk menerangkannya kepada anda.

Palsu atau benar? Menurut pengalaman saya sendiri yang telah terlibat dengan perkara sebegini semua ini tiada yang mustahil malah sudah tak terhitung lagi dah berapa pendapatan tambahan jika dikumpul semuanya. Baru-baru ini sahaja saya telah berjaya mengumpul RM1.6k+ hasil dari menjual satu produk sahaja.

Bagaimana perkara ini dapat direalisasikan? Tiada istilah skim cepat kaya. Tiada duduk diam dapat duit. Bukan MLM. Bukan sistem peram. Anda mahu pendapatan perlukan usaha dan ia masih dikatakan bekerja. Kelebihannya anda boleh buat di rumah sahaja atau dimana-mana dari android anda sahaja.

BACA:  Ringgit jatuh lagi apa persediaan kita?

Bagi memudahkan anda dan tidak perlu mengambil keseluruhan kudrat, anda boleh menyertai sistem pendapatan tambahan ini melalui satu program yang dipanggil affiliate yang bermaksud sistem agen. Dengan sistem ini anda hanya perlu menjual produk orang lain dimana sistemnya telah disiapkan.

Sistem affiliate membolehkan anda sebagai agen fokus hanya kepada promosi sahaja atau dengan kata lain anda perlu jual produk dan perolehi komisen. Hal ehwal maintenance laman web, buat produk, layan pelanggan dan sebagainya secara umumnya owner produk yang akan handle.

BACA:  Resepi air balang untuk pasar malam dan kenduri kahwin

Selamat datang ke dunia affiliate!

Berminat?

Menjadi affiliate mudah, Sudah ramai orang yang dah berjaya sertai kerana nak join percuma je. Produk pun tak perlu sediakan kerana kita jual produk orang lain.

Jadi apa masalahnya?

Trik utama ejen affiliate atau skill utama yang mesti ada ialah teknik pemasaran!

Produk ada tapi tak pandai jual pun tak guna juga. Mana duit nak masuk!

Jadi belajarlah teknik pemasaran yang betul. Teknik pemasaran yang salah akan sebabkan kita stress kerana produk tak laku dijual. Mungkin ada yang salah anggap. Bukan produk yang tak laku tapi teknik jualan kita yang salah!

BACA:  3 formula asas bantu close sale whatsapp dengan pantas

Mahu menjual mest guna ayat yang betul dan kita mesti offer pada orang yang tepat juga. Produk ubat gigi tak mungkin orang yang banyak jerawat nak beli. Produk makanan minda tak mungkin orang sakit eczema nak beli.

Jual bukan sebarang kepada semua orang. Kebarangkalian untuk produk dibeli agak rendah. Juallah produk pada orang yang sangat memerlukan, pasti mudah ianya untuk dijual.

Klik sini —> Peluang pendapatan tambahan secara sambilan di rumah

%d bloggers like this: