affiliate komisen

Pendapatan sampingan komisen affiliate masuk lagi

Sharing is caring

Komisen affiliate masuk lagi. Tanpa modal dan tanpa produk sendiri.

Alhamdulillah ! Alhamdulillah! Alhamdulillah!

Sesungguhnya manusia dalam kerugian…

…jika dia tidak bersyukur dengan apa yang dia dapat.

Komisen masuk bersyukurlah…alhamdulillah.

Sedikit atau banyak jangan berkira dengan Allah swt.

Kerana sesungguhnya bersyukur adalah baja kepada rezeki.

Lagi banyak bersyukur, lagi banyak Allah akan tambah lagi rezeki yang akan masyukk.

 

 

Komisen affiliate masuk lagi tapi masih pending…hehe…

Komisen ini adalah hasil dari produk digital mesin copywriting atau ayat menjual untuk orang bisnes promosikan produk-produk mereka.

Jika kita tak tahu nak tulis ayat apa untuk promosi produk kita gunalah ayat power. In shaa Allah mampu menarik perhatian bakal pelanggan.

 

Baca:  Bagaimana perolehi income affiliate dengan blog atau secara mudahnya buat duit dengan blog?

 

Komisen ni pula dari produk lain. Nak tahu produk apa?

Produk ini adalah produk digital atau ebook yang membantu orang bisnes untuk membina produk dan jenama sendiri.

Jika kita dah puas buat affiliate, puas buat dropship, puas jadi dealer, puas jadi agen dan konfiden boleh jual apa saja…tiba-tiba teringin nak hasilkan produk sendiri dan jenama sendiri agar boleh untung 100% jadi bertukarlah dengan hasilkan produk dan jenama sendiri.

Cuba tengok komisen tu dah verified, maksudnya tuan punya produk dah semak akaun cuma tinggal nak transfer komisen ke akaun agen affiliate je.

Tengoklah selalunya komisen hanya masuk sebulan sekali.

Anda mahu tak komisen macam ni. Promosi on the fly dan kemudian tunggu komisen masuk.

Baca:  Cara mudah dan praktikal promosi Onexox

Pembeli BELI kerana nilai & manfaat…

Dalam pemasaran affiliate, elakkan dari EXTREME HARDSELL, asyik suruh BELI! BELI! BELI!

Sebaliknya counter dengan cara yang sedikit halus, caranya…

#1 – Listkan manfaat produk tersebut.

#2 – Listkan apa yang mereka bakal dapat dari produk tersebut.

#3 – Huraikan sedikit content dalam produk tersebut.

Dengan listkan benda-benda ni, bakal pembeli akan dapat lihat benefit dan nilai produk tersebut.

Kemudian barulah berikan link affiliate anda.

Saya bagi peluang yang berminat belajar dapat pendapatan sampingan secara online PERCUMA je.

Minat ?

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> LIHAT CONTOH AYAT COPYWRITING <<

 

 

Hits: 3

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge

2 Comments on “Pendapatan sampingan komisen affiliate masuk lagi”

  • hoho..

    tahniah. mesti akan dapat lagi banyak lagi lepas tu.

  • Amin amin amin. Cepat-cepat saya aminkan doa dari sifu seo moga masin mulut sifu.