Pendapatan sampingan komisen affiliate jual produk fizikal yang dipromosikan secara online

Alhamdulillah.

Tak ingat ini komisen affiliate dari Ashadee.com yang ke berapa.

Tapi komisen ini adalah datang dari jualan produk fizikal.

Selalu orang ingat affiliate ni berkaitan produk digital.

Sebenarnya tidak…macam-macam ada.

Takde pulak promo beria untuk produk ini.

Rezeki Allah swt nak beri kerana ada orang yang sakit sangat memerlukan ubat ni.

BACA:  Realme 2 Pro, Telefon Pintar Kelas Pertengahan Dengan Spesifikasi Terkini

Kita pun dapat bantu selesaikan masalah orang lain.

Mungkin ada yang tanya bagaimana nak hasilkan komisen affiliate dari ubat gout ni.

Platform promosi yang saya gunakan ialah blog ubat gout dan facebook fanpage ubat gout.

Inilah dua media kegemaran saya.

Lagi satu nak dedahkan rahsia yang mungkin tak ramai nak ambil kisah ialah tentang SEO.

BACA:  Runsing dgn masalah kulit wajah berjerawat dan parut jerawat jelas kelihatan?!

Walau apa pun media yang kita guna, aplikasikan ilmu SEO dalam kempen promosi kita.

Langkah seterusnya ialah promosi secara konsisten.

Niat juga penting agar kita bantu dan tolong orang untuk perolehi ubat gout.

Semuanya ini saya buat dari depan laptop sahaja untuk dapatkan pendapatan tambahan dari rumah.

Nak tahu tips seterusnya?

BACA:  DVD simple cara buat fb ads tapi sales power dengan harga murah

Leave a Comment

CommentLuv badge

%d bloggers like this: