Pengedar Shaklee Bukit Mahkota Kajang

Shaklee mempunyai pelbagai produk suplemen untuk penjagaan kesihatan.

Rangkaian produk Shaklee merangkumi suplemen seperti vitamin c yang biasa kita makan sehinggalah set suplemen yang lengkap.

Contoh-contoh set lengkap adalah seperti set kesuburan untuk wanita, set kesuburan untuk lelaki, set ibu hamil, set ibu menyusu, set ibu berpantang.

Ini termasuk juga set-set yang lain seperti set penjagaan kecantikan kulit, pencerahan kulit, pencegahan jeragat dan sebagainya.

Oleh kerana benefitnya dan kesannya suplemen Shaklee juga didapati berkesan bagi menangani masalah kesihatan walaupun asalnya suplemen adalah untuk pencegahan.

Namun perlu diingat suplemen bukanlah ubat kerana penyakit yang sudah sampai peringkat yang serius perlu mendapat rawatan doktor.

Suplemen hanya berkesan sekiranya sesuatu penyakit itu berada dalam peringkat yang baru dikesan.

Sekiranya ingin mendapatkan khidmat nasihat, bolehlah menghubungi Pengedar Shaklee Putra Mahkota Kajang.

Anda boleh juga mendapat harga diskaun jika menjadi ahli.

Jimat sokmo deh!.

Nota:

Blog ini tidak menerima apa-apa komisen atau mempunyai kepentingan dengan menyiarkan iklan ini. Ianya adalah semata-mata khidmat komuniti secara percuma sahaja agar masyarakat dapat manfaat dari program yang dijalankan. Sekiranya anda punyai program bermanfaat untuk diiklankan, sila nyatakan program dan aktiviti yang anda tawarkan dengan komen dibawah. Ianya akan disiarkan dalam posting yang seterusnya dalam masa terdekat. Terima kasih.

Hits: 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge