Promot biskut raya dengan review influencer di instagram

Dalam keadaan Covid-19 yang penuh dengan pelbagai cabaran, untuk usahawan juga berita yang baik. Dan berita baik ini hanyalah untuk mereka yang dapat lihat dan ambil peluangnya. 

Baru-baru ini Amazon telah menambahkan 175,000 pekerja serata dunia untuk menampung permintaan belian online yang meningkat berkali-kali ganda.

Tahun ini, bagi usahawan yang dah biasa online, jualan biskut raya mungkin sama lagi seperti tahun-tahun yang lepas sepertimana kebiasaan. Namun bagi yang biasa offline sahaja, jualan biskut raya kini perlu berubah strategi dimana lebih sesuai dikendalikan secara online sahaja oleh kerana perintah kawalan pergerakan tak boleh buka gerai atau booth jualan di shopping complex dan lain-lain tempat. 

Usahawan micro perlu biasakan diri dengan berniaga online. Apatah lagi perniagaan kecil dan juga sederhana menjual produk atau perkhidmatan.

Bagi usahawan, inilah kebiasaan baru. Realiti ekonomi baru. Tiada pilihan lagi selain menggunakan teknologi internet dan media sosial untuk mendapatkan lebih ramai pelanggan.

Ini adalah berita baik!

Dalam keadaan kini, perniagaan micro dan kecil mempunyai kelebihan untuk berjaya ketika krisis Covid-19. Sebabnya, perniagaan kecil tidak kira menjual PRODUK atau PERKHIDMATAN akan lebih MUDAH DAN MURAH menyesuaikan perniagaan dengan realiti ekonomi baru ini.

Ingin tahu caranya?

Guna IG Review, camne nak cari servis IG review untuk promosikan produk anda dan senang nak dapat banyak whatsapp.

Macamana nak pilih akaun IG influencer yang engage SANGAT TINGGI? Saya bagi trik dan formula dia untuk FILTER akaun IG mana yang anda kena dapatkan servis review dan akaun ig mana yang anda kena elak.

3 cara cari influencer yang ramai follower macam artis tapi boleh review produk anda dan tarik ramai customer wasap. Student saya yang apply teknik ni, dalam 2-3 jam post dia up kat IG influencer tu, terus dapat orang wasap.

Camne nak deal dengan influencer ni supaya influencer yang seolah-olah REKEMEN produk anda pada follower mereka. Strategi ni tak ramai tahu, ada cara untuk buatkan influencer besar-besar ni REKEMEN produk anda.

Apa yang anda perlu bagi, perlu suruh influencer buat supaya senang dapat customer wasap? Ramai yang selalu bagi gambar produk dan ayat copywriting lepas tu minta je influencer post… yang tu tak cukup sebenarnya. Kena tambah something lagi untuk tarik lebih ramai customer wasap.

Hits: 39

This entry was posted in cara promosi, instagram and tagged , by Azam Mohd. Bookmark the permalink.

About Azam Mohd

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge