Buat iklan fb post di facebook dengan cara simple tanpa pening kepala

Cara iklan di facebook dengan buat posting di wall  – Kali ini ada berita gembira untuk anda. Saya nak kongsikan satu panduan bantuan yang berkaitan teknik rahsia pemasaran facebook yang dipanggil ‘ayat power’!

Sekarang  ini kita dapat lihat ramai orang sedang ligat mempromosikan produk mereka melalui Facebook. Tapi tahukah anda, mereka yang berjaya menghasilkan jualan melalui Facebook adalah sangat sedikit bilangannya. Kenapa situasi ini boleh berlaku?

Hari ini, Facebook menjadi tempat medan pertempuran peniaga-peniaga. Mereka berlumba-lumba untuk dapatkan jualan walaupun kebanyakan mereka mempromosikan produk masing-masing dengan ‘redah’ sahaja atau dengan kata lain main ‘spamming’!

Persaingan yang tinggi telah wujud di antara para peniaga di Facebook dan mereka merungut gagal membuat jualan walaupun sudah melakukan promosi gila-gila. Tapi tahukah anda mereka telah melakukan kesilapan besar? Walaupun mereka melakukan promosi secara besar-besaran tetapi jika mereka tidak menggunakan teknik dan kaedah yang betul,mereka akan tetap GAGAL melakukan jualan yang lumayan!

Kali ni, anda tak perlu bersedih dan pening kepala lagi. Pakar pemasaran Facebook telah berhabis tenaga menghasilkan satu teknik hebat yang baru dan sempoi yang mana sentiasa mencari alternatif bagaimana untuk memasarkan produk di Facebook! Dan pada hari ini mereka telah bongkarkan Rahsia Sulit Pemasaran dengan FB tentang bagaimana mereka menjana pendapatan hanya melalui Facebook wall!

BACA:  Sentap Perhatian Pelanggan Dengan Ayat Power Beracun Masa Buat Promosi Produk

Yang lebih menarik lagi, apa yang dibongkarkan adalah teknik dan kaedah yang tepat untuk memasarkan produk hanya melalui Facebook ! Ia lebih senang, cepat dan tanpa pening kepala. Yang lebih menarik ialah promosi ini walaupun melibatkan FB tapi telah diterjemahkan dalam bentuk ebook yang lebih mudah anda follow dan terus buat. Usaha ini dibuat bagi mengelakkan kejadian yang melibatkan banyak peniaga yang berhenti separuh jalan apabila banyak masa dah dilabur dalam FB tetapi tidak balik berbaloi atau penat dah berjam jam buat promosi dan launch tapi tidak ada pulangan.

Makanya rahsia pemasaran FB ini adalah sangat sesuai bagi mereka yang simple, nak cepat dan tak mahu pening pening kepala apabila membuat pemasaran dengan FB. Apatah lagi jika anda tergolong dalam golongan dibawah ni:

*Anda sentiasa GAGAL untuk membuat jualan melalui Facebook?

*Anda masih lagi GAGAL buat jualan di Facebook walaupun bermacam cara dan kaedah anda gunakan?

BACA:  Betul ke bisnes ni?! Macam tak percaya je

*Beratus dan beribu modal sudah anda keluarkan di FB ADS untuk iklankan produk anda, tapi anda masih GAGAL??!!

Ini sangat mengecewakan dan saya pasti dengan panduan ini anda tidak akan alami perkara yang sama lagi. Produk ini adalah produk yang berkualiti yang mana anda tidak perlu lagi risau dengan kerja-kerja teknikal yang sangat susah dan memenatkan kerana pakar ini telah pun membongkarkan satu sistem hebat bagaimana ingin melakukan promosi yang POWER dan EFEKTIF hanya melalui FB melalui panduan simple ini.

Janji ya! Kali ini,anda tak perlu risau berkenaan FB ADS yang agak teknikal yang boleh membantutkan semangat anda untuk melakukan promosi berterusan. Hanya dengan merujuk kepada bantuan panduan ini anda sudah memadai untuk anda membuat jualan jika anda follow teknik dan kaedah yang betul.

Sekali lagi untuk anda lebih jelas …

Teknik ini sesuai untuk…

*Mereka yang sukar dapat pelanggan

*Mereka yang masih baru belajar pemasaran Facebook.

*Mereka yang tidak tahu langsung mengenai pemasaran Facebook.

BACA:  Pasarkan Produk Anda 24/7 Dengan Kedai Online via Website E-commerce Sendiri

*Mereka yang telah power dan mahir menggunakan Facebook!

Percaya tak, dengan teknik ini anda mampu…

*Jana pendapatan secara konsisten di Facebook! (jika betul caranya)

*Gandakan jualan produk atau servis anda (jika betul caranya)

*Manipulasi fb untuk bina jenama perniagaan yang kukuh!

Rahsia pemasaran dengan FB ini adalah satu panduan yang mana mampu membantu anda menggunakan akaun facebook untuk membuat pemasaran dan jualan. Cara ini lebih mudah sebenarnya untuk bina lebih tinggi kepercayaan pembeli terhadap anda. Nak tahu cara berkesan gunakan Facebook anda sebagai senjata jualan? Jadi jangan lepaskan peluang keemasan ini untuk membuat pelaburan dalam ilmu promosi di Facebook dengan pelaburan minimum sebelum harganya dinaikkan.

BILA RAMAI FOLLOWER IKUT, LEBIH RAMAI ORANG NAMPAK PRODUK ANDA DI FB!

NAK TARIK LEBIH RAMAI FOLLOWER AGAR LIKES DAN KOMEN POST PRODUK ANDA?

>> DOWNLOAD CONTOH AYAT POSTING PRODUK MENARIK PERHATIAN ORANG! <<

Baca: Teknik dan strategi story selling di Facebook

4 thoughts on “Buat iklan fb post di facebook dengan cara simple tanpa pening kepala”

  1. salam…
    saya ingin tahu berapa harga bagi ebook fb x ini dan ada tarikh luput ke untuk dapatkan ebook ini dan macam mana saya nak dapatkannya…harap pihak anda boleh tolong jelaskan dalam email saya…
    sekian…

Leave a Comment

CommentLuv badge

%d bloggers like this: