Rara Lekor Bangi guna storytelling untuk promosi rahsia formula keropok lekor asli Terengganu tarik ramai peminat fanatik keropok lekor asli

rara lekor bandar baru bangi
Posting viral Rara Lekor

Korang cuba perati story selling yang mengancam kat bawah ni.

Ni yang buat aku marah ni!

Punya lah setiap bulan wife aku ajak pergi Terengganu, dekat sini ada punya lah kami tak perasan!

Kalau macam ni, hari-hari pun boleh datang.

Brader ni berseloroh dengan kami. Ingatkan apa lah brader ni nak marah.

Mana taknya, wife brader ni suka makan keropok lekor lah, keropok ikan lah, Satar lah tapi suka original dari Terengganu. Sedap katanya.

Dari merajuk dan masam muka, pergi jugaklah semata-mata nak makan sebulan sekali dekat Terengganu tu.

Lepas cuba Keropok Lekor dari Rara Lekor kat Bandar Baru Bangi ni, wife brader tu dah jadi pelanggan setia kami disini. Tak perlu dah ke Terengganu. Jimat duit minyak dan tol.

Mana taknya, rasa 100% asli bahan dari Terengganu cuma dibuat dan diuli homemade sahaja di Bangi. Keropok lekor cukup lembut dan cukup rasa mewah dengan isi ikannya.

Baca:  Contoh promosi produk di wall facebook personal

Dicecah pulak dengan sos yang manis pedas pedas buatan sendiri. Memang tak cukuplah kalau beli sebungkus.

Yang tinggal di Lembah Klang ni dan nak ke Terengganu semata-mata nak makan keropok lekor asli, lebih baik singgah je di Rara lekor.

Ini antara yang ada di Rara Lekor dan harganya:

1. Keropok lekor goreng dan rebus vakum RM8 sebungkus
2. Keropok lekor goreng cheese RM12 sebungkus
3. Keropok keping ikan tamban RM15 sebungkus
4. Sos keropok lekor RM5 sebotol
5. Popia satar RM8 sebekas
6. Ketupat palas RM6 sebekas
7. Kuih ropa RM7 sebekas

Kami beroperasi di Lot 1469, Jalan Tok Pawang, Kampung Teras Jernang, Bandar Baru Bangi, 43650 selangor. Boleh waze korang untuk mudah datang.

Baca:  Cara susun ayat iklan bisnes

Atau

Whatsapp/call untuk nak tanya, beli atau booking: www.wasap.my/60163149769

Kami beroperasi setiap hari dari jam 9 pagi sampai 7 malam sahaja.

Boleh tengok dan follow sosial media kami:
Instagram : @raralekor
Facebook Page: rara lekor

Mengapa susah-susah nak ke Terengganu semata-mata untuk menikmati keropok lekor asli? Rara Lekor di Bangi kan ada.

Oh ya, Ejen Rara Lekor juga diperlukan dan ianya terhad ya. Mudah untuk jual sebab sekali rasa pasti beli lagi.

Macam tulah story selling Rara Lekor yang buatkan bisnesnya maju. Sambil promo lekor mereka juga promo recruit ejen sekali. Memang viral habis bisnes ni.

Jika nak tahu story selling Rara Lekor tarik ejen pun ada. Koleksi story selling dah siap tinggal nak guna atau tidak je untuk viralkan bisnes anda.

Klik sini: Koleksi story selling untuk promot produk

Hits: 82

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Popups Powered By : XYZScripts.com