contoh promosi pemilihan keyword seo

SEO boleh bantu banyakkan like dan promosi produk

Sharing is caring

Tak main SEO boleh.

Tapi kena kerja kuat sikit.

Bukan sikit tapi banyak.

SEO boleh bantu ringankan beban promosi.

Like banyak lebih mudah nak promosi.

SEO tu apa?

Apa tiba-tiba citer SEO ni?

Selalunya bab citer SEO je akan citer bab ‘keyword’.

Keyword boleh jadi nama produk, fungsi produk, jenama dan macam-macam.

Keyword mestila popular.

Baca:  Tukar perkataan jadi duit

Jika tak popular memang tak dapat den nak tolong.

Rezeki elok dapat keyword baeekk punya memang untunglah.

Like datang sendiri dan promosi pun percuma je.

Tapi kenalah buat post dan update tapi tak seteruk kalau kita pilih keyword yang ntah ape ape dan tak glamer.

Memang sesak nafas dan menghabehkan beras nak buat promosi sana sini.

Tak banyak sikit bacalah tentang SEO … tak rugi.

Baca:  Promosikan khidmat anda dengan pemasaran internet

Ilmu percuma boleh baca dari Google.com je.

Nak belajar cepat tak?

Baca dan korek ilmu SEO pantas dari orang yang lebih tahu.

Nak tahu klik sini —> ilmu SEO pantas

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> LIHAT CONTOH AYAT COPYWRITING <<

 

 

Hits: 0

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge

10 Comments on “SEO boleh bantu banyakkan like dan promosi produk”

  • Den masih dalam proses menambahkan ilmu SEO ni.

  • Ilmu tak penah abis bro…keep learning….den pun gitu jugak.

  • Setuju bro, pandai SEO ni satu kelebihan… 😀

  • main seo ni memang best woo..

  • tak boleh nafi bro

  • Emm bab seo ni..memang susah nak belajar kalau tak rujuk mereka yang ada pengalaman dan ilmu..hehe

  • sambil belajar sambil praktis tengok hasil camner…bak kata titan…belasah je

  • Huhu…setuju ye

  • haha.macam menarik jer..nk bljr jgk..sape panda bab SEO ni..nk kena rujuk sape ye?

  • oh tuan minat ye. saya ada beri contoh di link berikut – klik dan baca ye —> http://affiliatesecretfornewbie.com/berniaga-online-guna-blog.html