Stroller baby kembar depan belakang ke double stroller malaysia ke twin stroller malaysia ke tandem stroller malaysia ke janji happy untuk baby

Tengah cari stroller kembar?

Gambar-gambar ni semua bukan tak pandai ambil gambar.

Semua ni kita panggil gambar teaser.

Buat meleleh air liur…hehe …

Saje ambil gambar separuh-separuh.

So, apa ada dengan stroller nih.

Nak citer.

Ada satu stroller ni dah jadi hot jugak la a.k.a. feveret ramai ibu-ibu yang ada anak sepasang.

Nama dia kalau kita cari kat Google.com kita akan jumpa stroller kembar depan belakang atau double stroller malaysia atau twin stroller malaysia atau tandem stroller malaysia.

Apa yang speselnya stroller kembar ni?

Dia stroller kembar depan belakang. Jimat space jimat ruang (space la tu kan).

Kalau kembar kiri kanan tak ke lecehnya nak tolak kat laluan sempit bagai.

Tempat duduk belakang boleh recline baring abis buat baby baring gerenti selesa punya.

Tempat duduk depan pun boleh baring kalau ada anak yang besar sikit nak baring satu badan tapi masa ni baby kena dukung pulak.

Tips – jika dua anak naik sekali…elok baby belakang…anak yang besar duduk depan…tempat sandar boleh adjust supaya dia boleh sandar ala-ala kerusi malas masa dia nak tido.

Nak tengok lagi kan.

Lagi gambar ada.

Ada lagi gambar ni.

Stroller ni memang saya rekemen.

Post ini khas untuk anda yang minat stroller kembar sahaja.

Harganya murah sahaja termasuk pos ya (maksudnya anda boleh pilih yang murah ikut kemampuan poket masing-masing).

Stroller akan di pos terus ke pintu rumah anda.

Tak puas hati lagi, nak lengok lebih banyak pilihan?

Klik sini —> Lihat stroller kembar lebih banyak lagi

Kemudian search dengan taip “TWIN STROLLER”

Banyak pilihan yang murah-murah pasti berbaloi.

Hits: 11

2 thoughts on “Stroller baby kembar depan belakang ke double stroller malaysia ke twin stroller malaysia ke tandem stroller malaysia ke janji happy untuk baby

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge