Stroller murah

Maaf.

Tiada stroller murah di sini.

Stroller murah yang ada ialah stroller buatan Malaysia yang harganya lebih murah dari harga stroller buatan luar negara.

Itulah maksudnya stroller murah.

Selalunya pelanggan akan bertanya, “Ada yang murah tak?”

“Ada yang harga bawah dua (2) ratus tak?”. Ada.

Tapi kita pun tau yang murah selalunya memang takde kualiti.

Fabrik kasar.

Roda keras, melekat dan tak mau pusing.

Chasis stroller lembut, bengkok dan tak align.

Tiga roda jejak tanah, satu lagi roda terangkat…haha…nak murah sangat.

Memang murah.

Carilah di Giant, Tesco dan sebagainya.

Jika nak cari stroller carilah yang pertengahan jika tak mampu.

Harga sederhana tapi kualiti boleh dipertimbangkan.

Jika mampu dapatkan stroller yang agak kualiti sikit.

Harga pun tak mahal mana jika nak banding dengan stroller luar negara yang mahal terlampau tu.

Sape tak kenal Quinny, Combi dan pelbagai jenama yang jadi impian para ibu-ibu sekalian.

Kita boleh dapat stroller yang seakan-akan seperti itu tapi dengan harga yang menasabah.

Boleh sahaja tengok design-design stroller dengan klik sini.

 

Hits: 0

This entry was posted in stroller malaysia and tagged by Azam Mohd. Bookmark the permalink.

About Azam Mohd

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge