stroller malaysia

Sweet Cherry Akida stroller ringan ringkas pilihan ibu-ibu yang minimalis

Sharing is caring

Sweet Cherry adalah stroller yang tak asing lagi di kalangan ibu-ibu.

Saya sendiri perhatikan memang ramai peminat Sweet Cherry ni.

Bagus la jugak sebab Sweet Cherry ni brand Malaysia.

Jadi kita sokonglah brand Malaysia kan.

Kalau kita tengok pun design dia makin lama makin up to date.

Tu yang jadikan ibu-ibu makin minat dan design dia ikut trend semasa.

Baca:  Stroller murah

Jadi bila bawa jalan-jalan tu cam rasa best je.

Baru-baru ada nampak satu desin tu macam stroller Combi la pulak.

Small, cute tapi praktikal.

Mesti ringan dan senang la nak tolak kesana ke sini.

Dan nak simpan pun mudah je kan.

Bagi yang tak suka stroller gedabak, Stroller Akida adalah jawapannya.

Baca:  Harga stroller baby murah di Malaysia bawah RM300

Cuba tenung-tenung gambar kat bawah.

Dia ada tiga pilihan color iaitu Light Blue, purple dan red.

Memang color pun semua faveret, pandai Sweet Cherry ni pilih color.

Agak-agak anda nak color apa ye?

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> LIHAT CONTOH FORMAT COPYWRITING <<

 

 

Hits: 1

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge

2 Comments on “Sweet Cherry Akida stroller ringan ringkas pilihan ibu-ibu yang minimalis”

  • tunggu anak gua keluar dulu. baru leh beli satu.

  • in shaa Allah bereh bos. online je