Sweet Cherry Akida stroller ringan ringkas pilihan ibu-ibu yang minimalis

Sweet Cherry adalah stroller yang tak asing lagi di kalangan ibu-ibu.

Saya sendiri perhatikan memang ramai peminat Sweet Cherry ni.

Bagus la jugak sebab Sweet Cherry ni brand Malaysia.

Jadi kita sokonglah brand Malaysia kan.

Kalau kita tengok pun design dia makin lama makin up to date.

Tu yang jadikan ibu-ibu makin minat dan design dia ikut trend semasa.

Jadi bila bawa jalan-jalan tu cam rasa best je.

Baru-baru ada nampak satu desin tu macam stroller Combi la pulak.

Small, cute tapi praktikal.

Mesti ringan dan senang la nak tolak kesana ke sini.

Dan nak simpan pun mudah je kan.

Bagi yang tak suka stroller gedabak, Stroller Akida adalah jawapannya.

Cuba tenung-tenung gambar kat bawah.

Dia ada tiga pilihan color iaitu Light Blue, purple dan red.

Memang color pun semua faveret, pandai Sweet Cherry ni pilih color.

Agak-agak anda nak color apa ye?

Hits: 1

2 thoughts on “Sweet Cherry Akida stroller ringan ringkas pilihan ibu-ibu yang minimalis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge