Promosikan bisnes dengan betul dan mula je dengan apa yang ada dalam tangan

Sharing is caring

Sharing is caringTeknik promosi yang betul adalah tulang belakang bisnes. Tapi cakap pasal bisnes je mesti nak sentuh topik modal. Sebenarnya untuk permulaan tak ada pun tak apa. Cuba bayangkan anda nak jual barang terpakai. Perlu keluar modal ke? Kalau jual produk kecantikan hatta pun produk boleh dapat dari dropship. Itu citer produk. Sekarang citer … Read more

Ringgit jatuh lagi apa persediaan kita?

Sharing is caring

Sharing is caringMasih teringat lagi terngiang-ngiang dalam kepala – orang makan gaji tak boleh mewariskan pekerjaan tersebut kepada anaknya tetapi orang yang meniaga boleh wariskan bisnes kepada anak cucu. Berat…rasa nak pengsan pun ada macam kena pukul. Tapi jap tunggu bila fikir balik, aset kita boleh wariskan. Yelah walaupun makan gaji kenalah tukarkan kelebihan ini … Read more

Cara menulis ayat power untuk marketing yang power

Sharing is caring

Sharing is caringBagi yang tengah membaca post ini…saya tahu anda kekeringan idea tak tahu cara tulis ayat power apa untuk promosikan bisnes anda. Skill menulis ni memang bukan semua orang ada. Kalau ada pun dia timbul tenggelam. Sekejap semangat nak tulis tu membara sangat. Ada masa-masa lain di sejuk beku…tahap ais kutub utara. huhu…inilah nasib … Read more