Apa ayat iklan copywriting nak guna untuk promosi produk bisnes 2020?

Tak semua orang gifted bila menulis apalagi menulis iklan bisnes ayat copywriting bila nak promosi produk. Dan orang yang pandai buat ayat copywriting ni pun rupanya dah pergi training. Tak semudah itu nak mengarang ayat copywriting ni melainkan memang berbakat. Jadi jangan heran jika korang terpinga-pinga dan terkial-kial bila excited nak jual produk tapi tak…

Ayat copywriting homestay untuk dapatkan tempahan pelanggan

Jika anda sebagai pelanggan homestay apa yang paling penting? Bayangkan sekarang waktu cuti sekolah. Anak-anak dah start bising nak cuti jalan-jalan. Cuti pulak tiba ngam waktu tengah bulan dan belum gaji. Apa yang anda fikir terbaik tentulah nak pergi berjalan tapi waktu yang sama nak jimat. Dah tentu tentu faktor pertama yang akan dipertimbang ialah …