Apa ayat iklan copywriting nak guna untuk promosi produk bisnes 2020?

Tak semua orang gifted bila menulis apalagi menulis iklan bisnes ayat copywriting bila nak promosi produk. Dan orang yang pandai buat ayat copywriting ni pun rupanya dah pergi training. Tak semudah itu nak mengarang ayat copywriting ni melainkan memang berbakat. Jadi jangan heran jika korang terpinga-pinga dan terkial-kial bila excited nak jual produk tapi tak…

Promosikan bisnes dengan betul dan mula je dengan apa yang ada dalam tangan

Teknik promosi yang betul adalah tulang belakang bisnes. Tapi cakap pasal bisnes je mesti nak sentuh topik modal. Sebenarnya untuk permulaan tak ada pun tak apa. Cuba bayangkan anda nak jual barang terpakai. Perlu keluar modal ke? Kalau jual produk kecantikan hatta pun produk boleh dapat dari dropship. Itu citer produk. Sekarang citer promosi pulak.…

Skrip ayat yang power adalah ayat yang mampu membuatkan prospek tak senang duduk

Anda anda sedang tercari-cari formula ayat power yang boleh membantu anda membuat jualan? Anda dah cuba pelbagai skrip tapi masih belum menjadi? Sebenarnya anda tidak perlu risau langsung. Pemasaran adalah melibatkan ekesperimen atau bahasa mudahnya try and adjust. Tidak bermakna anda cuba sekali je terus menjadi dan meletop. Orang yang sudah berjaya selalu akan menceritakan…