Apa ayat iklan copywriting nak guna untuk promosi produk bisnes 2020?

Tak semua orang gifted bila menulis apalagi menulis iklan bisnes ayat copywriting bila nak promosi produk. Dan orang yang pandai buat ayat copywriting ni pun rupanya dah pergi training. Tak semudah itu nak mengarang ayat copywriting ni melainkan memang berbakat. Jadi jangan heran jika korang terpinga-pinga dan terkial-kial bila excited nak jual produk tapi tak…

Bagaimana nak hasilkan ayat menjual yang meyakinkan pembeli?

Saya baru sahaja menonton video Julian Treasure – How to Speak with Power and Charisma. Video ini bukanlah tentang menjual atau berbisnes tapi ianya masih relevan. Mesej yang disampaikan ialah bagaimana maksud yang hendak disampaikan oleh seseorang itu diterima atau diserap oleh target audien dengan jelas dan baik. Hanya apabila audien atau pelanggan beri perhatian…

4 contoh ayat power untuk promosi produk

Pembaca akan ditunjukkan 4 contoh skrip ayat power promosi produk yang berkesan untuk membuat jualan di Facebook. Apa yang bakal pembaca temui nanti adalah skrip-skrip iklan yang sering digunakan oleh pengamal-pengamal Copywriting di Malaysia. Tugas kami adalah berkongsi ilmu ini agar kita mendapat manfaatnya bersama-sama. Skrip #1 Contoh skrip ayat promosi produk: Tengah cari baju…

Tak ada jiwa nak menulis ayat power sales?

Biar betik. Maaf, sukar bagi anda nak maju dalam bisnes ini. Tak ada jiwa menulis. Tak ada skill, tak mahu usaha, lagi parah. Jangan kata ayat sales power tak penting. Bisnes anda bakal melingkup. Dan bagi yang nak bermula, impian dan angan-angan anda nak bisnes mohon dilupakan sahaja. Itu berita buruk. Tapi ada berita baiknya.…