Follow youtube Hock Chai’s Flavors Talk kalau korang jenis malu dan tak pandai cakap depan kamera

Ketika kita sibuk nak buat video youtube jelajah sana sini memburu makanan, sorang Uncle cina ni rileks je buat video makanan kebanyakkan hanya di Penang. Uncle Hock Chai yang ada 20k subscriber ni aku perhatikan video dia rakam ni tak edit sangat. Ada la sikit-sikit sekarang ni. Kerja dia rakam video gerai ditepi jalan dan…

Popups Powered By : XYZScripts.com