Teknik Promosi FBads Sesuai Untuk Promosi Produk Fizikal

Teknik promosi fbads sangatlah sesuai kiranya anda menjual produk fizikal. Selalunya mereka yang menjual produk fizikal mempunyai modal besar dengan membeli stok dalam kuantiti banyak dengan harga yang rendah. Jika anda tergolong dalam kategori penjual begini teknik promosi fbads adalah teknik yang mesti anda cuba.

Kenapa saya katakan demikian? Saya akan lampirkan contoh seorang penjual yang tak asing lagi iaitu Saudara Najib Assadok.

Teknik fbads yang beliau maksudkan adalah Teknik SifuFBads iaitu teknik iklan berbayar di Facebook. Produk fizikal yang beliau promosikan adalah produk Pen Pintar Myiman iaitu produk pendidikan untuk kanak kanak yang mengandungi buku buku yang boleh di baca menggunakan pen digital. Dengan fanpage yang beliau buat khas untuk produk tersebut telah membolehkan iklan fbads dibuat khas terhadap fanpage produk tersebut.

Mungkin ada yang takut untuk mencuba iklan berbayar kerana mahal dan sebagainya. Cuba lihat pada kos yang telah terlibat berbanding untuk yang telah diperolehi dari kempen Saudara Najib diatas. Terdapat keuntungan bersih yang terhasil maksudnya apa yang lebih penting adalah ROI (return of investment) atau keuntungan bersih hasil dari pelaburan awal. Istilah yang lebih mudah difahami adalah ‘pelaburan yang berbaloi’ telah diperolehi berbanding modal yang telah dibelanjakan.

Bagi promosi fbads ini yang jelasnya bukan sekadar membuat iklan, melabur dalam iklan dan menunggu hasil semudah itu. Ada teknik teknik dan pantang larang yang perlu dituruti agar kita tidak hanyut dan rugi dalam percaturan promosi fbads untuk produk kita. Perlu juga ada support dari orang orang yang berpengalaman untuk membantu penjual penjual yang baru hendak berjinak jinak dengan teknik promosi fbads ini.

Seperti yang dinyatakan oleh Saudara Najib, beliau dibimbing oleh otai dalam satu group khas yang tertutup bagi mendapat tips dan rahsia dalam membuat promosi teknik fbads ini. Tidak hairanlah beliau mampu meraih pulangan lumayan dan mendapat lebih ramai pelanggan hasil dari senjata fanpage, fbads dan support group yang pakar dalam teknik promosi iklan fbads ini.

Sekiranya anda mempunyai stokĀ  produk fizikal yang menunggu untuk stock clearance anda boleh dapatkan maklumat lanjut bagaimana mempromosi cara teknik iklan fbads.

Klik sini —> Teknik Simple Promosi FBads

Hits: 1

2 thoughts on “Teknik Promosi FBads Sesuai Untuk Promosi Produk Fizikal

  1. What’s up to every one, the contents existing at this web page are in fact remarkable for people knowledge, well, keep up the good work fellows.

  2. Pingback: 3 Tips Cara Jual Barang Online Waktu PKP, PKPP, PKPB, PKPD | KepokLekor.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge