tips

Tips renew insuran online

Sharing is caring

Ramai yang terkesan dengan PKP samada penjual insuran atau orang yang memerlukan insuran sama-sama memerlukan. Mujur banyak urusan boleh dipermudahkan dengan perkhidmatan secara online.

Tak terkecuali urusan nak renew insuran. Menteri pengangkutan ada bagitau kenderaan tak ada road tax ok lagi tapi masih perlu ada insuran time PKP ni. Jika boleh mestiada ada keduanya insuran dan road tax sebab boleh upah ejen jer.

Baca:  Ikhtiar muslim untuk penyembuhan dari sakit

Cumanya nak pesan kat sini kena beringat bila nak renew kena ada dalam tangan cover insuran yang lama. Tujuannya supaya kita insure kenderaan ikut harga semasa. Jangan pula insuran tahun ini kita ambil lebih mahal dari harga insuran tahun lepas.

Sentiasa tahu harga dan value kenderaan anda untuk tahun ini. Itu yang paling penting. Korang pun tahu setiap tahun harga kenderaan menurun kan. Takkan menaik pulak jadi total harga insuran mestilah lebih rendah atau menurun dari harga tahun lepas.

Baca:  Anda usahawan sukar dapat pinjaman perniagaan bank?

Bila semuanya dah betul dan confirm baru berurusan seterusnya untuk renew insuran online.

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> LIHAT CONTOH AYAT COPYWRITING <<

 

 

Hits: 18

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge