Kuruskan badan cepat tanpa diet turun 2 kg seawal 4 hari secara berkesan

Lelaki mahu pun perempuan merupakan kaum yang sangat menjaga menampilan diri mereka. Yang gemuk nak kurus, yang kurus pula nak gemuk. Berat badan setiap orang bergantung kepada kadar metabolisme didalam badan. Jika kadar metabolisme seseorang itu sangat rendah, maka potensi untuk gemuk sangat tinggi walaupun kuantiti makanan yang diambil sama seperti orang lain yang berbadan kurus.

Ada yang gemuk air, ada yang gemuk daging malah ada juga yang gemuk angin. Mudah nak kurus jika anda gemuk air atau gemuk angin tapi lambat sedikit bagi yang gemuk daging tapi tidaklah sampai mustahil. Semua orang pun boleh cuma istiqamah terus usaha sampai berjaya pasti tercapai impian.

Banyak cara yang sihat untuk mendapatkan badan yang diingini seperti mengambil kuantiti makanan mengikut piramid makanan. Selain itu, bersenam dan melakukan aktiviti luar yang mengeluarkan peluh dimana lemak lemak turut terbakar ketika melakukan senaman. Seterusnya mengambil nutrisi tambahan seperti produk produk perlansingan badan yang dijual diluar.

Sekarang terdapat dua jenis produk perlansingan badan iaitu dalam bentuk cecair seperti minuman dan juga pil seperti yang banyak dijual diluar. Kekurangan produk perlansingan yang ada kini ialah masa yang diambil untuk dijadikan minuman. Sesetengah produk harus disediakan dengan menggunakan air suam dan ini mengambil masa pengguna. Potensi untuk pil pelansing berkesan jauh lebih rendah daripada produk berbentuk minuman kerana ianya didalam bentuk tablet yang lambat untuk dicerna didalam badan.

BACA:  Manfaat Bawang Putih Bakar Superfood Yang Di Sebut Dalam Al Quran

Kini formulasi terbaru yang lebih berkesan dan efektif sudah ada dimana produk pelansingan badan dibuat didalam bentuk losyen. Ianya dikatakan lebih efektif dan berkesan malah 100% selamat kerana tidak perlu dimakan atau minum. Losyen yang sangat wangi dan tidak panas malah sejuk ini memecahkan lemak ditempat yang telah disapu. Losyen yang dingin dan mesra pengguna ini diformulasikan dari bahan bahan semula jadi yang selamat untuk semua golongan termasuk wanita hamil, menyusu atau gastrik. Hanya sapu-sapu dan gosok-gosok, selesai masalah.

Mungkin anda dah try pelbagai jenis cara nak menurunkan berat badan di luar sana. Rasanya dah perabih banyak juga wang dan masa tapi hampa. Saya sangat faham perasaan itu. Hampir putus asa dan dah tak mahu cuba dengan terima seadanya tanpa mahu fikir panjang. Mana tahu hanya dengan mencuba dengan satu losyen ini impian anda nak kurus akan dimakbulkan dan dijadikan asbab hidup anda jadi berubah secara total! Baca seterusnya dibawah.

Perbezaan antara produk lain dengan losyen ini ialah kawalan bahagian tubuh yang hendak dikuruskan dimana losyen hanya disapu ditempat yang ingin dikuruskan sahaja. Jika hanya bahagian lengan, muka, perut dan peha sahaja yang berisi dan hendak dikuruskan, maka hanya dibahagian itu sahaja perlu disapu losyen. Perbezaan dapat dilihat hanya dengan sekali sapuan sahaja dimana sebelum sapukan losyen, ukur bahagian tersebut dan anda akan lihat hasilnya selepas losyen disapu. Losyen ini dikatakan ajaib kerana bertindak terlalu cepat.

BACA:  3 kunci utama elak sakit mental kemurungan (depression)

Kepada mereka yang sedang makan pil perlansingan atau dalam rawatan menguruskan badan, pengambilan losyen ini juga akan turut membantu mempercepatkan pembakaran lemak. Hanya menggunakan losyen ini dalam masa sebulan, berat badan akan dapat diturunkan sebanyak 5kg tanpa perlu berdiet. Jika pengguna mengamalkan diet dan menyapu losyen setiap hari, insyaAllah berat akan dapat diturunkan sebanyak 20kg selama sebulan. Tiada apa yang mustahil dengan usaha dan doa.

Losyen yang dimaksudkan ialah Slimming Collagen Secret Correa.

4 SEBAB KENAPA ANDA BOLEH KURUS TANPA PIL PELANSING

Kelebihan losyen ini sangat banyak berbanding produk losyen yang  lain kerana:

1. Ianya mudah dibawa dan selesa walaupun dipakai ketika bekerja atau ke kuliah, tidak panas, sejuk, mesra pengguna dan rasa berangin.

2. Tambahan pula losyen ini tidak berbau seperti minyak angin, halia atau serai. Bagi wanita hamil juga, boleh disapu pada lengan, peha dan bahagian berlemak.

BACA:  Jenis-jenis ubat gout di farmasi

3. Losyen ini mampu menurunkan berat badan sebanyak  5kg-10kg dalam SEBULAN tanpa perlu berdiet. Jika berdiet, mampu menurunkan berat dalam 20kg dalam SEBULAN. Sebenarnya bergantung juga samada anda gemuk air, gemuk angin atau gemuk daging? Jika gemuk air maka lebih mudahlah nak kurus!

4. Kelebihan losyen ini selain dapat menguruskan dan membakar lemak, ianya berfungsi seperti losyen tangan dan badan yang biasa dimana rumusan losyen ini bagus untuk melembutkan kulit, menyelesaikan masalah kulit kering, memudarkan selulit dan kulit yang menggerutu serta merawat kulit tapak kaki yang merekah.

Anda mahu turunkan berat badan menjadikan badan anda slim dalam masa yang singkat semudah sapu-sapu dan gosok-gosok jek?!

Klik jer ok?

BILA RAMAI FOLLOWER IKUT, LEBIH RAMAI ORANG NAMPAK PRODUK ANDA DI FB!

NAK TARIK LEBIH RAMAI FOLLOWER AGAR LIKES DAN KOMEN POST PRODUK ANDA?

>> DOWNLOAD CONTOH AYAT POSTING PRODUK MENARIK PERHATIAN ORANG! <<

Kini datang dengan pek baru!

2 thoughts on “Kuruskan badan cepat tanpa diet turun 2 kg seawal 4 hari secara berkesan”

Leave a Comment

CommentLuv badge

%d bloggers like this: