pemasaran fb

Update status bisnes Facebook biar gempak …

Sharing is caring

Bukan gempak mana pun.

Nak update status biar betul-betul.

Ada yang update status produk.

Betul-betul sebiji produk.

Update yang baik ialah update ibarat seolah-oleh kita berkomunikasi dengan pelanggan.

Bayangkan customer sedang baca setiap ayat yang kita tulis.

Jangan update gambar produk semata-mata harap-harap orang kan beli.

Bisnes akan kering cenggitu.

Lepas tu…

Gambar slip poslaju atau pos parcel yang dah tulis alamat pun ok.

Baca:  Cara promosi tadika yang akan mudah menarik perhatian membuka mata ibubapa

Update status fb lagi.

Menggoda customer nak oder.

Kalau buleh posting time pun amik gamba pejabat pos – update fb.

Gitu juge sebelum tu – stok sampai rumah, bungkus time, posting time.

Ambil gamba, update fb.

Customer nampak bisnes tu hidup.

Ini tingkatkan kepercayaan customer.

Dan menggoda hati mereka nak order.

Baca:  Nak niaga apa ya nak mula bisnes tahun ini?

Dengan izin Allah.

Bisnes kita akan makin laju.

Sebab tu nak buat Bisnes FB biarlah ilmu penuh kat dada.

Nak tahu teknik update status cara otai?

Klik sini —> Update status biar gempak

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> LIHAT CONTOH AYAT COPYWRITING <<

 

 

Hits: 3

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge