Video Teknik Paling Cepat Dapat Customer Whatsapp Laju-laju Tanpa Guna FBAds

SIMPLE GILER RUPANYE!

Teknik STRAIGHT TO THE POINT Paling Cepat Dapat Customer Whatsapp Laju-laju Tanpa Guna FBAds, Tak Yah Buat Email List, Direct Terus Buat Sales!

Jom Saya Tunjuk Step by step Sebijik Macam Saya Explain Kat Student Coaching Saya Teknik SIMPLE Tarik Ramai Customer Whatsapp TANPA GUNA FBADS.

Bismillahirahmanirahim.

Assalamualaikum wbt,

Nama saya Cikgu Hafis…

Nak cerita sikitlah…

2 minggu lepas, lepas habis je coaching student saya… ada beberapa orang yang stay lepak dan saja-saja nak sembang dengan saya. Lama gak kita lepak minum-minum nak dekat 2 jam.

Lepak bukan minum saja plak tu… dah abis coaching pun nak tanya macam-macam lagi. So, diorang tanya saya soalan cepu emas.

“Cikgu… kalaula takde FBAds, kita nak buat direct sales macamana? Camne nak prospek terus wasap?”

Dalam hati saya terus … “adeh… tengah-tengah nak relaks ni, soalan ni keluar plak”.

So saya terus bagitahu diorang… “kalau takde FBAds, nak wasap masuk laju-laju… ada beberapa strategi TAPI kena kerja keras sikit… sanggup? Saya tanya diorang.

Masing-masing angguk jer…

So, saya terus buka laptop dan terus explain kat diorang 2 strategi SIMPLE untuk dapatkan customer wasap nak beli produk TANPA GUNA FBADS.

Saya pun explain dengan diorang dan diorang pun tekun menyalin nota. Ni coaching tak rasmi ni. 2 jam settle saya explain semua.

Masing-masing semnagat nak test teknik ni.

“Haaa… balik ni test tengok, apa2 bagitahu saya” pesan saya kat diorang ni sebelum balik.

Dipendekkan cerita lepas 3 hari saya ajar teknik tu, ada sorang dah try. Dan ni yang terjadi…

1ST TIME TRY TEKNIK NI! MASUK 30 WASAP, 11 SALES CLOSE JAM-JAM TU…UNTUNG BERSIH RM330

Cubaan pertama menjadi, so student saya ni makin gian. So, dia try sekali lagi, dan ini yang dia dapat…

TOTAL UNTUNG BERSIH RM680 DALAM 2 HARI!

Lepas tu, ada sorang lagi student coaching saya ni pun test teknik ni lepas dia tengok kawan dia tu dapat sales senang sangat. Ini adalah apa yang sorang lagi student coaching saya dapat…

SORANG LAGI TRY, DAPAT 70 WASAP, 15 TERUS CLOSE UNTUNG BERSIH RM260!

Saya dah SHARE dekat diorang… saya ingat diorang dah tahu teknik ni. Sebab teknik ni SIMPLE dan COMMON jer.

Just guna Instagram dan FB Group sahaja. Takde pening-pening buat FBAds, tak yah collect email list bagai. Very straight to the point jer.

Saya tak tahu lah anda yang baca ni tahu ke tak teknik SIMPLE ni, tapi kalau anda nak tahu, saya dah buat video penuh pasal teknik ni step by step sebijik macamana saya explain kat diorang. So, kalau berminat nak tahu lanjut berkaitan video step by step ni, just klik je button kat bawah ni untuk dapatkan ‘teaser’ video-video ni.

Ok, macam saya bagitahu awal tadi… saya dah pun siapkan video step by step teknik ni dan saya nak SHARE kepada anda supaya anda pun boleh apply dalam bisnes anda secepat mungkin dan cepat-cepat dapat result dari teknik ni. Saya nak SHARE teknik ni dalam video course… Whatsapp Laju-laju… Nak dapatkan video boleh tengok kat bawah.. (Maaf ye hanya boleh tengok cover je, nak tengok full hanya untuk seller berbayar)

Video course ni jumlahnya ada 9 video kesemuanya …

Video 1 – Introduction

Video 2 – IG Review Overall Strategy

Video 3 – Mana Nak Cari IG Review

Video 4 – Camne Nak Pilih IG Influencer

Video 5 – Camne Nak Deal Dengan IG Influencer

Video 6 – Apa Yang Anda Nak Influencer Post di IG

Video 7 – Keep Up The Momentum

Video 8 – FB Group Iklan

Video 9 – FB Group Komuniti

Dalam video ini saya akan tunjukkan…

  • Teknik 1 – Guna IG Review, camne nak cari servis IG review untuk promosikan produk anda dan senang nak dapat banyak whatsapp.
  • Macamana nak pilih akaun IG influencer yang engage SANGAT TINGGI? Saya bagi trik dan formula dia untuk FILTER akaun IG mana yang anda kena dapatkan servis review dan akaun ig mana yang anda kena elak.
  • 3 cara cari influencer yang ramai follower macam artis tapi boleh review produk anda dan tarik ramai customer wasap. Student saya yang apply teknik ni, dalam 2-3 jam post dia up kat IG influencer tu, terus dapat orang wasap.
  • Camne nak deal dengan influencer ni supaya influencer yang seolah-olah REKEMEN produk anda pada follower mereka. Strategi ni tak ramai tahu, ada cara untuk buatkan influencer besar-besar ni REKEMEN produk anda.
  • Apa yang anda perlu bagi, perlu suruh influencer buat supaya senang dapat customer wasap?  Ramai yang selalu bagi gambar produk dan ayat copywriting lepas tu minta je influencer post… yang tu tak cukup sebenarnya. Kena tambah something lagi untuk tarik lebih ramai customer wasap.
  • Teknik 2  – Guna FB Group, ada 2 jenis FB group yang saya akan explain untuk anda dapatkan ramai customer whatsapp anda.
  • Salah satu teknik FB Group ni SANGAT SESUAI untuk anda yang buat LOCAL BUSINESS, camne nak tarik ramai customer setempat yang duduk satu taman, satu daerah, satu negeri beli produk anda.
  • Saya juga akan tunjukkan camne cara nak pilih FB Group yang AKTIF, cara untuk post iklan di FB Group supaya ramai orang akan nampak post tu dan anda akan dapat customer whatsapp.

Dan macam-macam lagi yang saya SHARE tapi saya tak nak tulis kat sini anda boleh lihat dalam video course Whatsapp Laju-laju ni…

Camne Nak Dapatkan Video Course Whatsapp Laju-laju Ni?

Ok, kalau anda SERIUS nak tahu step by step apa yang saya ajar pada student coaching saya tentang teknik ni, anda boleh terus dapatkannya pada harga..

RM100 SAHAJA!

Fuhhh…..Harga RM100 ini adalah harga promosi sebenarnya sebabnya ada 9 video ni tunjuk detail dan jelas bagaimana cara nak buat, jadi harga sebenar jauh lebih mahal. So, sebelum melepas, dapatkannya sekarang juga! Anda jauh lebih beruntung coz student coaching perlu bayar lebih berbanding harga yang ditawarkan kat sini.

Bayangkan dengan hanya pelaburan sebanyak RM100 sahaja akan menghasilkan keuntungan yang lebih in shaa Allah sebab lebih lebih banyak whatsapp customer yang akan masuk bertalu-talu ke smartfon!

OK .. Dah tak sabar nak mula buat jualan?

KLIK SINI!

Hits: 119